Homepagina
Wijnkaart
Menukaart
Over Frizzanteria
Werken bij
Gallerij
06-40201832
info@frizzanteria.nl
Friz
z
anteria
menu
lunch/aperitivo all'italiana
SALUMI DI ROSSI E TORTA FRITTA
Selectie van onze eigen import vleeswaren uit Parma met gefrituurd 'pastabrood' uit de regio
19,-
bRUSCHETTE con funghi trifolati (v)
Italiaans toastbrood met gebakken champignons
12,-
POLPETTE ORIGINALE
Gehaktballetjes (5) met mortadella en parmezaan
10,-
RISOTTINI (V)
Italiaans met een Hollandse twist (6) :
gorgonzola/spinazie, mozzarella/tomaat en truffel/bospaddestoel
10,-
Pane, pesto e olive dolce (V)
Brood uit Puglia, homemade pesto en de lekkersteolijven uit Sicilie
11,-
insalata nizzarda ligure
Groene salade met gegrilde tonijn en puntpaprika, ei, bonen, aardappel en ansjovis dressing
19,-
CAPONATA CON BURRATA
Italiaanse groenten in zoet-zuur met pijnboompitten, basilicum, olijven, kappertjes en burrata
15,-
bresaola con ricotta al limone
Gedroogd Aberdeen Angus vlees met ricotta en citroen
17,-
Panzanella con mozzarella di bufala (V)
Toscaanse herfstsalade met buffelmozzarella
14,-
Contorni – Insalata verde
Bijgerecht
4,-
Contorni – focaccia al rosmarino
Bijgerecht
4,-
dolce
CASSATA SICILIANA
Gebak van marsepein, ricotta en gesuikerd fruit
8,-
Biscotti siciliani
Koekjes assortiment
7,-
AFFOGATO CON FRANGELICO
Vanille ijs met frangelico likeur en hete espresso
8,-
tiramisu
8,-
Gelato tre gusti
Italiaans ijs - 3 smaken
6,-
Pannacotta con amarene e lamponi
Roompudding met amarene kersen en frambozen
8,-
linguine con gamberi, aglio, olio e peperoncino
Pasta met grote garnalen, knoflook, olie en rode peper
20,-
rigatoni al ragù di cervo e cinghiale
Pasta met ragù van hert en wildzwijn
19,-
Gnocchi di zucca al gorgonzola e noci (v)
Pompoen gnocchi met gorgonzola saus en walnoten
18,-
Tagliatelle alla vecchia e salsiccia
Tagliatelle met brandy, varkensvenkelworst en tomaat
18,-
spaghetti cozze e sugo di nonna
Pasta met mosselen in licht pittige tomatensaus
19,-
filetto al vino n.6 con cavelo
Runderhaas met N.6 rodewijnsaus en cavolo nero
29,-
tonno 'albacore' al salsa negrÈr
Albacore tonijn met Negrèr 'champagne' saus
25,-
Contorni – Insalata verde
Bijgerecht
4,-
Contorni – patatine fritte al Rosmarino
Bijgerecht
4.5,-
Contorni – pane per fare la scarpetta
Brood om je bord schoon te maken
3,-
nl
en